![]() |
|
babuszkowe prace ;) - świeczniki str 22 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: babuszkowe prace ;) - świeczniki str 22 (/showthread.php?tid=1415) |
RE: babuszkowe prace ;) - awangardowe pudełka str 12 - makowababuszka - 02-18-2013 Własnie ten orzech bardzo fajnie wyszedł, zadowolona jestem, zupełnie czegoś innego się spodziewałam Jeszcze sobie porobię może eksperymenty z bejcami w wolnym czasie Z reszta wszystkie moje prace są eksperymentalne heh
RE: babuszkowe prace ;) - awangardowe pudełka str 12 - Erato - 02-18-2013 Wszystkie mi się podobają Najbardziej chyba turkusowe, bo to mój kolor. Ale do niesmiertelnego Klimta tez mam słabość, a babeczka faktycznie apetyczna. Zdjęć zyczylabym sobie jednak większych, nawet na kolażach, bo słabo widać szczegóły... Nota bene czym Ty tło wycinasz ze zdjęć?
RE: babuszkowe prace ;) - awangardowe pudełka str 12 - makowababuszka - 02-19-2013 (02-18-2013, 11:09 PM)Erato napisał(a): Wszystkie mi się podobają Zdjęcia na kolażach są duże, na prawdę. Nie moja wina niestety, że forum ma limity co do wielkości wstawianych plików, przez co zdjęcia specjalnie muszę zmniejszać i nie można ich powiększyć... Tło ze zdjęć wycinam w photoshopie. Jest na to kilka sposobów. Nie pierwsza mnie pytasz Ale jak jesteście takie zainteresowane to mogę jakąś szczegółową instrukcję napisać jak będę miała wolną chwilę
RE: babuszkowe prace ;) - awangardowe pudełka str 12 - Erato - 02-19-2013 Nie, tak tylko pytałam - byłam ciekawa, czy da się to zrobić czymś innym niż fotoszopą... Jak widać, nie bardzo ![]() Z wielkością na kolażu to chodziło mi o to, że na kolażu jest dużo pustego miejsca i obiekt mógłby być większy. RE: babuszkowe prace ;) - awangardowe pudełka str 12 - makowababuszka - 02-19-2013 Erato - Jak daję większe zdjecie to już nie wygląda tak przejrzyście niestety... Hm, podobno można usuwać w innych programach, ale nie wiem, w tym mi po prostu łatwo i od tego właściwie zaczynałam. RE: babuszkowe prace ;) - awangardowe pudełka str 12 - gofira - 02-20-2013 jak dla mnei fajowskie są pierwsze dwa pudełka taki komplecik fajne RE: babuszkowe prace ;) - awangardowe pudełka str 12 - dooti31 - 02-20-2013 Marzy mi się taki stołeczek tylko w bieli
RE: babuszkowe prace ;) - awangardowe pudełka str 12 - makowababuszka - 02-23-2013 natabus - bardzo dziękuje za wskazówki, przy następnej okazji na pewno skorzystam i pokombinuję dooti31 - mnie się zawsze marzył biały stołeczek w maki, taki postarzany... ale że marzenia się spełniają, to kiedys taki będę mieć
RE: babuszkowe prace ;) - pudełka str 12 - anika - 02-23-2013 Ciekawa galeryjka. Podoba mi się różnorodność pomysłów i staranne wykonanie
RE: babuszkowe prace ;) - pudełka str 12 - makowababuszka - 02-23-2013 anika staram się jak mogę ![]() A to świeczniki o ktorych wspominałam w wątku brunetki |