(04-21-2014, 09:32 AM)grarut napisał(a): Bardzo podoba mi się ten chustecznik kolorystycznie. Pod tygrysem zrobiłaś fantastyczne tło. Super smaczku dodała ta imitacja gwoździków. I to, że złote, dla mnie też ok. Krótki bok kolor suer, kolor góry fajnie pasujący do całości. Tylko po coś Ty te kwiatuszki tam wcisnęła. Totalnie zepsułaś sobie przepiękny zamysł tego chustecznika. Patrzę na niego i nie widzę żadnych kwiatków i mówię Ci, że jest śliczny. Jak możesz to zdzieraj to.
Patrzę na ten chustecznik i patrzę i nie mogę się nadziwić, jak Ty fantastycznie dobrałaś kolory do tego motywu. I góra i ścianki boczne. Oj dziewczyno kolorowa zdolniach z Ciebie
Garut całościowy zamysł był pod anioły, i jakby te anioły wykończyć drobnymi reliefami wszystko by grało i buczało, a tak wcisnął mi się ten Tigrys i musiałam kombinować.
Zrobiłam te reliefy na górze (kwiatków tam nie ma, tylko zawijasy, wzór podpatrzony z jakiejś rosyjskiej strony) i stwierdziłam, że za dużo tego na tej górze w momencie gdy na dole nie ma nic. Więc dorobiłam pojedynczy relief na krótkim boku i dodałam gwoździki, które spodobały mi się na którejś z Waszych prac, ale oczywiście nie pamiętam, której z Was, bo za dużo nowych osób i za dużo wątków przeglądam ;o)))
Ech jeśli chodzi o kolorystykę to zasługi niezasłużone mi przypisujesz, to wszystko wina przypadku ;o))
Moje dzieło to tylko przecierki, wymalowane reliefy i podrasowany Tigrys ;o)
Tu wzór z którego korzystałam
O widzicie na zdjęciu jest nazwa jak ją wpiszecie w wyszukiwarkę znajdzie Wam rosyjska stronę
zresztą już tam jestem więc :http://www.freedecor.ru/