Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje tworzenie
Zawsze uważałam,że ta serwetka jest taka sobie(też mam ten motyw i ciężko mi znaleźć dla niego zastosowanie),a tu proszę...powstały takie cudaSmile.Talerzyk śliczny ale buteleczka zdecydowanie bardziej udana.Ja porywam ją dla siebie bo jestem pierwszaTongue.Szkoda że nie zrobiłaś zdjęcia butelki z drugiej strony bo strasznie mnie korci wiedzieć co tam się kryje...Huh
Żyję kolorem Angel
Odpowiedz
Reklama
też jestem w posiadaniu tej serwetki i nie mam dla niej jeszcze żadnego przeznaczenia ale Tobie wyszło przepięknieSmile
Odpowiedz
Iwuś - śliczny komplet Smile
podoba mi się osobno talerzyk i osobno butla, i razem w kupie! Rolleyes
Odpowiedz
Piekne komplet.
Mam taka sama serwetke i lezy sobie w kartonie, bo nie moglam dla niej znalezc pomysly, a sam motyw mi sie ogromnie podobal.
Odpowiedz
zakladka jest urocza, a ten komplecik jak malowany Smile
Odpowiedz
Dziękuje za chęć oglądania moich tworków a ponieważ większość z dziewczyn ma ową serwetkę więc cierpliwie poczekam ,na pracki innych Smile
A teraz mały recykling,zakupiłam na bazarku ze starociami taką oto skrzyneczkę ,zapewne po jakimś trunku więc aż mnie łapki korciły coby ją ulepszyć Big GrinBig Grin

Odpowiedz
Reklama
W pierwszej chwili pomyslalam, ze to Ty po jakims trunku ja postanowilas ozdabiacTongue
Dopiero jak powiekszylam fotke zobaczylam, ze to nie Ty po trunku a skrzyneczkaTongue
Piekna jest. Podoba mi sie dobranie kolorow.
Odpowiedz
Big GrinPo trunku to wygląda że pisałam tego posta,ciągle młodego się czepiam że błędy robi a tutaj proszę jaka matka taki synBig GrinBig GrinBlush
Już poprawiam bo wstyd.
Odpowiedz
Na zdjęciu widać jakby to była taka duża szkatułka(na 3 przegródki w środku)a nie opakowanie po trunku,ale to najmniej istotne.
natabus napisała,że wzór jest trochę za dużo w stosunku do powierzchni ozdabianej.Niestety muszę się trochę zgodzić z koleżanką...
Motyw wybrałaś przepięknyRolleyes,ale może fajnie byłoby go rozłożyć jakoś na całości.Chociaż ja uwielbiam tego ptaszkaWink,wiosna wokoło i ja się zakochałam w tych świergoczących stworkach.I fajne kropeczki,które gdzieś już widziałam.Ja osobiście boję się robić takich rzeczy na swoich pracach,bo mam wrażenie że to odciąga uwagę od całości kompozycji...a jednak nie.brawoExclamation
Żyję kolorem Angel
Odpowiedz
Nie zaszkodziłoby, gdyby motyw był odrobinę mniejszy, bo wtedy ptaszek miałby cały ogon Wink
ale i tak bardzo mi się podoba Smile
No i postarzenia mistrzowskie!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl