No uwielbiam takie poukładane, uporządkowane w ładzie na składzie !!! Super! super! super!!
Ale, że słoiczki tak okrutnie przezroczyste... wiem, wiem, kwestia czasu, toż to nówki
Hania pomysł przedni - nigdy bym nie wpadła . Ty nasz pomysłowy Dobromirze . Jesteś szalona - wiesz o tym prawda . Też uwielbiam ład i porządek , jak wszytko ma swoje miejsce i nie trzeba latać i szukać i zastanawiać się gdzie to może być . I jeszcze raz gratulacje I miejsca . Widzisz jak fajnie że posłuchałaś Wiolki .
01-28-2014, 12:01 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-28-2014, 12:01 AM przez abask.)
Dziękuję jeszcze raz ))
Wiolinka )) Też się cieszę i dziękuję. Trzymaj rękę na pulsie )
Dziewczynki. Żeby nie było... Wiolinka mi podrzuca konkursy na FB.
Pierwszy to był z firmy "Radaway" ( kabiny prysznicowe) na wierszyk noworoczno-świąteczny, w którym musiało mieścić się coś o firmie i jej produktach. Zajęłam I miejsce.
Drugi z firmy "Vela" ( okna, rolety, parapety) Wierszyk podobnie jak w pierwszym konkursie.
Tutaj także zajęłam I miejsce ))
Pomysł fajny, bardzo praktyczny. . Chociaż w pierwszej chwili to sobie pomyślałam to co Vika to akurat te słoiczki zostawiłabym takie jak są.
A swoją drogą, do czego Ty używasz tyle wstążeczek - do tych jajec? (wybacz jeśli jestem zbyt wścibska, ale zachodzę w głowę i dojść tam nie mogę).
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Każda wstążeczka
jest do jajecka
a że robię jajek setki
to mi dużo trza wstązecki ))
Haha... No kabiny nie dostałam... Okna ani parapetu też nie... Ale wygrałam koszulkę i polar ( zaraz mój mężulek zabrał sobie do pracy) i zestaw kalendarzy ) bardziej dla zabawy jak dla nagród ))