Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RE: RE: decoupage - Wiga. Dzieciowe pudełko str.101
Wiolka, jasne, że proste. Tylko dawaj swój paluch Wink
Odpowiedz
Reklama
Justyś a Twoje gdzie ?
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata Rolleyes
Odpowiedz
Wiolka, moje? No na miejscu Smile Ale nie są tak gramotne Sad
Odpowiedz
Zabawa nie zabawa ale butla fajnie wygląda Wink
Kolejna szuflada pęka w szwach....
Odpowiedz
Zdaje się, że gust mi się zmienia.... Bo ja przecież zieleni nie lubię, a ostatnio te zielenie mi się podobają... Nawet takie "krwiste" Tongue
A tło śliczne!!!
Pozdrawiam Zuza Smile
Odpowiedz
Zu ja też nie lubię Wink. Ale do tej serwetki tylko zieleń mi pasiła Smile.
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata Rolleyes
Odpowiedz
Reklama
Cudna butla!Dla mnie doskonała!Mam tacę do której by ta butla pasowała Wink
moja stronka: www.magdalenasmagic.com
Zapraszam
Odpowiedz
(07-24-2014, 06:04 PM)wiolka42 napisał(a): DD a ja bym teraz strukturę pociągnęła do dołu Wink. Asiek ta zieleń to specjalnie taka krwista Wink.
Krwista zieleń Big Grin Sok z żuka Big Grin

Butelka jest bardzo nie w moim stylu i trudno mi się obiektywnie wypowiedzieć - jak nie przepadam za kuciem, tak też nie bardzo za takimi strukturami, jeszcze w takim zjadliwym kolorze. Za to doceniam swobodę dobrania i zastosowania techniki, przejście między szpachlą a wzorem "jak gdyby nigdy nic", znać pewną rękę Smile
Odpowiedz
Er dzięki Wink. Myślę nad kolejną butelką też ze strukturą Smile. Czy też tak macie ,że jest koncepcja , widzicie jak ma coś wyglądać - tylko jest problem w wykonaniem tego? Ja mam tak często .
Odpowiedz
(08-04-2014, 10:07 PM)wiolka42 napisał(a): Er dzięki Wink. Myślę nad kolejną butelką też ze strukturą Smile. Czy też tak macie ,że jest koncepcja , widzicie jak ma coś wyglądać - tylko jest problem w wykonaniem tego? Ja mam tak często .
Ja mam tak zawsze Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl