Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prace DecuPUG - podkładki i chustecznik w maki, str.19
Ja może nie zaczynałam od folku ale szło mi zdecydowanie gorzej Wink

Uważam, że skrzyneczka nie należy do tych najgorszych Wink Przecierek do ja do dzisiaj nie potrafię Wink
Odpowiedz
Reklama
Może gdyby mniej intensywny fiolet, albo inny kolorek..?
Odpowiedz
Popatrzylam i znalazlabym tu i tam jakies niedorobki czy elementy do poprawki. Ale poniewaz jestes swiezynka nie bede sie czepiac. Kazdy od czegos zaczynal, z roznym skutkiem.
Erato ma racje- zdjecia zachowaj. Za 2-3 lata sama ja ocenisz bardziej wprawnym okiem.
Odpowiedz
Dzięki, pracuję teraz m. in. nad postarzanym przedmiotem (jeszcze nie zdradzę), przecierany, patynowany, kropkowany, chlapany i z 1000 razy szlifowany i lakierowany i teraz odczuwam trudy prawdziwego rzemiosła. Wszyscy zachwycali się jakie kolorowe prace robię, że mocny kolor to moja charakterystyczna cecha, ale... tylko krowa nie zmienia zdania i czas niebawem czymś zaskoczyć. Efekt tej pracy pokażę w grudniu po świętach (ponieważ będzie to na prezent), natomiast pracuje też nad poprawą nieszczęsnego świecznika jeżykowego i idzie jak po grudzie. Położyłam już w środek ze 4 warstwy farby, żeby zamaskować niedoskonałości, ale widzę że trzeba więcej i jeszcze nie mam generalnie bladego pojęcia w jakim kierunku to zmierza Smile Pozdrawiam
Zapraszam na bloga! http://decupug.blogspot.com/
Odpowiedz
Mopsie, poprawianie to najbardziej niewdzięczna praca, ale warto. Widać, że masz cierpliwosc i przekonanie - trzymam kciuki i jestem pewna, ze efekty będą świetne!
Odpowiedz
Tymczasem zapraszam do obejrzenia łubiankowego pudełka w ikeowe groszki. Serwetka z Ikei, bieżnik z Ikei.

Zapraszam na bloga! http://decupug.blogspot.com/
Odpowiedz
Reklama
No pudełko jest takie inne niż te, które do tej pory oglądałam. Nawet mi się podoba w takie grochy Wink
Odpowiedz
Zgodzę się z Hanią, też takiego nie widziałam. Fajne Smile
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
Odpowiedz
Widac, ze lubisz mocne, zdecydowane kolory.
Odpowiedz
Takie inne, ale kropki intrygują i każą patrzeć.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl