Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61
Lawendowe deseczki dla tych co nie mają alergii na motyw lawendowySmile

Jak udaje się Wam teraz zmieniać nazwę swojego wątku?? ja po zmianie szaty forum nie potrafię tego zmienic

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Reklama
I mnie się nie udaje zmienić nazwy.
Deseczki delikatne i czyste. Krawędzie pięknie cieniowaneSmile
Pozdrawiam,
Agnieszka

http://abfdblogg.blogspot.com/
Odpowiedz
Bardzo superasne deseczki, ladnie wszystko zgrane, cienie jak ulal!

ps. Vika odpowiedziała w wątku o nowych skorkach, jak zmienić nazwę. Dla przypomnienia; cofasz się do pierwszego postu w swoim wątku, klikasz 'edytuj', wpisujesz w tytule nowa nazwę (czyli druga część), potem klikasz 'zatwierdź' czy inne 'akceptuj' i gotowe!
Odpowiedz
Dzięki Dominika i za ocene i za poradę-własnie zrobiłam tak jak radzi Vika i juz jest po problemie. Oczywiście przekazałam dalej gdzie jest poradaSmile
Odpowiedz
oooo....ja nie mam alergii na lawendeSmile Wrecz przeciwnie, bardzo ja lubie (moze nie w kosmetykach, ale na ogrodzie czy obrazkach bardzo). Porwalabym fioletowa, bo bym miala gotowe cacko do kuchni. Ale z drugiej strony ta druga sie do mnie usmiecha. Rownie piekna i zaskakujaca. Nie widzialam motywu lawendy w takich kolorach. Tym bardziej naciesze oko.
Odpowiedz
Lawendę lubię w różnych postaciach, tu mi się też podoba tak jak i kompozycja całości. A cieniowanie super, zwłaszcza ta mgiełka na pierwszej deseczce. I chyba bardzo dokładnie wycięte, bo mimo starań, nie widzę nigdzie fragmentów tła. Ale to pewnie znów przekłamanie aparatu Smile Smile Smile.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Odpowiedz
Reklama
Jomajka właśnie niezbyt dokładnie wycięłam i sama byłam później na siebie o to zła, ale wzięłam cieniutki pędzelek, odpowiednią farbę i udało sięSmile
Odpowiedz
A już chciałam chwalić dokładność wycinania Smile ale i przy tym domalowywaniu dokładność musiała być. Deseczki piękne, takie delikatne Smile
Odpowiedz
Ślicznie domalowałaś Smile Brawo Smile
Odpowiedz
Najważniejszy jest efekt, środki mniej.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl