Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61
Cały komplet z makami bardzo ładny. Ja nie widzę gdzie są doklejone kwiaty, więc wyobrażam sobie ile pracy Cię to kosztowało.
Odpowiedz
Reklama
Wszystkie prace piękne, takie staranne i delikatne. Zakochałam się w tej szkatułce
beżowo - kremowej Smile
Odpowiedz
(01-21-2014, 05:13 PM)DecouDream napisał(a): Lubię tę serwetkę, wczoraj oddałam jedną zakładkę na Dzień Babci z nią właśnie.

Bardzo ładny zestaw! A jaki to dokładnie kolor bejcy?

Przelałam bejcę do słoiczka ale chyba to umbra byłaSmile

Dziewczątka kochane- potraficie podnieść na duchu-dziękuję Wam za kolejne komentarze, dziękuję, że zaglądacie do mojego minimalistycznego wątku.

Faktycznie mogłam pociągnąć bejcą po świecznikach-będzie pomysł do wykorzystania na zaśSmile
Z bydlaka to się uchachałam że hej-uwielbiam czytać komentarze na forum.

Teraz kończę kuchenny komplecik z.....LAWENDĄSmile Lakieruję i lakieruję i mam nadzieję wkrótce skończyćSmile
Odpowiedz
prosta i delikatna, ale misterna robota Smile
zapraszam do mojej Dziupli

moja galeria na Picassie
Odpowiedz
fajny zestaw wyszedł, ja kiedyś robiłam coś z tą serwetką to mi farbowała straszliwie i się jakoś zniechęciłam do niej. ale u innych bardzo mi się podoba Smile
Odpowiedz
(01-22-2014, 11:54 PM)z_agatka napisał(a): fajny zestaw wyszedł, ja kiedyś robiłam coś z tą serwetką to mi farbowała straszliwie i się jakoś zniechęciłam do niej. ale u innych bardzo mi się podoba Smile

A bo ten motyw faktycznie jest dość farbujący-trzeba z nim ostrożnie ale polecam do niego wrócićSmile

Ciekawa jestem, czy Czarodziejka, która podarowała mi kiedyś kilka serwetek pozna swoje serwetki?? Miałam 2 małe przyborniki i wyszły z nich przyborniki walutowe - w sumie mogłyby służyć jako przechowywalnia dla zwitków dolarów czy marekSmile Rozmarzyłam się.....Smile

sorki, dałam dodaj post a o dodaniu zdjęcia zapomniałam-ot skleroza

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Reklama
O to to... Ile walut tyle pojemników. Życzę Ci abyś te pojemniczki (i wszelkie następne na inne waluty) na puchy wielkie musiała zamienić Smile
Pojemniczki prościutkie, ale staranne.
Odpowiedz
OOOO!!! Wink))
Ale na bogato Wink)) Super to wygląda Wink)))
Kolejna szuflada pęka w szwach....
Odpowiedz
Fajne, bardzo fajne Smile
Odpowiedz
Oby się szybkom zapełniły Smile oczywiście dolarkami Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl