11-22-2014, 08:53 PM
Motyw fajnie wybrany dla tych małych rączek
Z doświadczenia (niewielkiego, ale zawsze..) wiem, że drewienka są różne. Czasem więcej pracy kosztuje przygotowanie ich niż samo ozdabianie. Dla mnie fatalne są te z empiku. Bardzo niestarannie przygotowane. A i ostatnio kupione w sklepie internetowym drewienka były kiepsko wysuszone i podczas dosychania w domy powyginały się.
Tak czy siak, pracy wiele kosztuje także staranne wykonanie dzieła. Decou to pracochłonne zajęcie, wymagające cierpliwości i staranności. Dziewczyny dobrze radzą jak poradzić sobie z "niespodziankami"
Z doświadczenia (niewielkiego, ale zawsze..) wiem, że drewienka są różne. Czasem więcej pracy kosztuje przygotowanie ich niż samo ozdabianie. Dla mnie fatalne są te z empiku. Bardzo niestarannie przygotowane. A i ostatnio kupione w sklepie internetowym drewienka były kiepsko wysuszone i podczas dosychania w domy powyginały się.Tak czy siak, pracy wiele kosztuje także staranne wykonanie dzieła. Decou to pracochłonne zajęcie, wymagające cierpliwości i staranności. Dziewczyny dobrze radzą jak poradzić sobie z "niespodziankami"