01-05-2015, 09:11 AM
Haniu, Oli, Dziewczyny, dzięki 
Pierwsze transfery robiłam na aceton, ale nie zawsze wychodziły, a jeśli się coś przetransferowało, to zazwyczaj blade. Potem kupiłam specjalne medium, ale to znowu długo trwało. Tutaj na forum poznałam metodę transferu na lakier. I gdy raz mi wyszło, tylko tę stosuję. Przeważnie używam vidaronu akrylowego z połyskiem.

Zosia ma ok. 5 lat, a Piotruś 2. Chętnie bym i do tabliczki Piotrka coś dodała, ale nic mi nie pasowało z tego, co mam, więc tak zostało

(01-04-2015, 09:00 PM)Patrycja napisał(a): CUDOWNE! Te obrazki to też transfer? Mam je na dyskuTak. Tu akurat wszystko to transfer. No, oprócz cieniowań pod słonikami.Masz jakąś wypracowaną metodę transferu? Ja robiłam wczoraj różne próby.
Pierwsze transfery robiłam na aceton, ale nie zawsze wychodziły, a jeśli się coś przetransferowało, to zazwyczaj blade. Potem kupiłam specjalne medium, ale to znowu długo trwało. Tutaj na forum poznałam metodę transferu na lakier. I gdy raz mi wyszło, tylko tę stosuję. Przeważnie używam vidaronu akrylowego z połyskiem.
(01-04-2015, 10:53 PM)DecuPUG napisał(a): Ojejku jakie prześliczne!!!!! I te kokardi u dziewczynkiJuż z rok temu w sklepie z decoupage'm kupiłam te kokardki, teraz się dopiero przydałyCzy to z gumek od włosów?

(01-05-2015, 02:40 AM)Virgo_777 napisał(a): Jakie cudne! Dzieci, rozumiem, małeMałe![]()
Jak zawsze u Ciebie - wszystko akuratnie. Tylko czemu Piotruś przy tasiemce nic nie ma ? A bo Z|osia ma, kokardeczki ma...
Zosia ma ok. 5 lat, a Piotruś 2. Chętnie bym i do tabliczki Piotrka coś dodała, ale nic mi nie pasowało z tego, co mam, więc tak zostało
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."

Masz jakąś wypracowaną metodę transferu? Ja robiłam wczoraj różne próby.