04-03-2016, 08:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2016, 09:32 PM przez wiolka42.)
Częstować się bo ja po świętach się odchudzam i kto pozjada to wszystko. Nie mam takiej możliwości jak Olka że się pofitnesuje i gitara
.
Pudełko zrobione jakiś czas temu . Jak zobaczyłam ten motyw to nie mogłam się oprzeć . Mam jeszcze jedną parę dzieciaczków ale o tym wkrótce
. Wieko papier ryżowy po całości. Boki wieka pomalowane w odcieniach szarości. Boki pudełka wytłaczanki które kiedyś dostałam od Ren ( Renia nie te ostatnie
) na to pasta pozłotnicza srebrna i przecierka czarną farbą. W środku transfer - zresztą widać.
.Pudełko zrobione jakiś czas temu . Jak zobaczyłam ten motyw to nie mogłam się oprzeć . Mam jeszcze jedną parę dzieciaczków ale o tym wkrótce
. Wieko papier ryżowy po całości. Boki wieka pomalowane w odcieniach szarości. Boki pudełka wytłaczanki które kiedyś dostałam od Ren ( Renia nie te ostatnie
) na to pasta pozłotnicza srebrna i przecierka czarną farbą. W środku transfer - zresztą widać.
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata