08-20-2012, 12:39 PM
O tak, tak mi mów!
Wiara we własne możliwości mi wzrośnie, obym tylko przeniosła to na efekty!
W domu "się lakieruje" jeszcze kilka rzeczy, ale póki co pokażę pierwszy z moich absolutnie ulubionych ostatnio talerzy
Uwielbiam bambusowe talerze z Ikei... Ten był pierwszy i to niestety bardzo widać - zrobiłam go, zanim poczytałam forum
Nawet pół biedy te fioletowe maziaje, nie miałam oczywiscie opóźniacza i nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, ale najbardziej mnie teraz kłuje w oczy to nie podmalowane tło wycinanki - serwetka miała beżowe tło, a nie białe, no i fatalnie sie to odcina. Pomyślałam, że wkleję go tu, żeby potem zobaczyć, czy robię postępy...
Pierwszy talerz za płoty, w domu mam już.... cztery (!) kolejne. Dokładnie wszystkie moje przyjaciółki zostaną nimi obdarowane
Wiara we własne możliwości mi wzrośnie, obym tylko przeniosła to na efekty!W domu "się lakieruje" jeszcze kilka rzeczy, ale póki co pokażę pierwszy z moich absolutnie ulubionych ostatnio talerzy
Uwielbiam bambusowe talerze z Ikei... Ten był pierwszy i to niestety bardzo widać - zrobiłam go, zanim poczytałam forum
Nawet pół biedy te fioletowe maziaje, nie miałam oczywiscie opóźniacza i nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, ale najbardziej mnie teraz kłuje w oczy to nie podmalowane tło wycinanki - serwetka miała beżowe tło, a nie białe, no i fatalnie sie to odcina. Pomyślałam, że wkleję go tu, żeby potem zobaczyć, czy robię postępy...Pierwszy talerz za płoty, w domu mam już.... cztery (!) kolejne. Dokładnie wszystkie moje przyjaciółki zostaną nimi obdarowane