02-05-2013, 03:02 AM
@oli, Logo tylko dlatego, że chciałam wprowadzić trochę profesjonalizmu na fan page
Calutki czas się uczę 
@malola, różowy zegar to jedna z pierwszych moich prac, zrobiony całkowicie spontanicznie na 18 dobrej koleżanki, sama byłam zdziwiona, że crack tak dobrze mi wyszedł (nie wiem czy jest widoczny na zdjęciu, ale jest na jasnej części). Już nigdy do tej pory tak idealnie mi nie wyszedł.
Jeszcze dorzucam pare zdjęć. Między innymi środek lawendy
Niepodoba mi się cieniowanie, trochę rozmazałam i już nie potrafiłam wrócić do pierwotnego stanu
Czasami żałuję, że nie ma opcji "cofnij" jak w programach graficznych 
Muffiny też mi się pozaginały.
Tylko Dziewczyny musicie mi wytłumaczyć o co chodzi z zabieraniem, chodzi o pomysł?
Calutki czas się uczę 
@malola, różowy zegar to jedna z pierwszych moich prac, zrobiony całkowicie spontanicznie na 18 dobrej koleżanki, sama byłam zdziwiona, że crack tak dobrze mi wyszedł (nie wiem czy jest widoczny na zdjęciu, ale jest na jasnej części). Już nigdy do tej pory tak idealnie mi nie wyszedł.
Jeszcze dorzucam pare zdjęć. Między innymi środek lawendy
Niepodoba mi się cieniowanie, trochę rozmazałam i już nie potrafiłam wrócić do pierwotnego stanu
Czasami żałuję, że nie ma opcji "cofnij" jak w programach graficznych 
Muffiny też mi się pozaginały.
Tylko Dziewczyny musicie mi wytłumaczyć o co chodzi z zabieraniem, chodzi o pomysł?