12-06-2014, 10:49 PM
Przepiękna!!!!!! Też mam taki szablonik śnieżek, z empiku
Zapraszam na bloga! http://decupug.blogspot.com/
|
DecouDream pokazuje się na forum: Mięta z pudrowym różem - str.255
|
||||
|
12-06-2014, 10:49 PM
Przepiękna!!!!!! Też mam taki szablonik śnieżek, z empiku
Zapraszam na bloga! http://decupug.blogspot.com/
12-07-2014, 12:38 AM
Kochane, dziękuję Wam za odwiedziny i miłe komentarze :*
Niech pastele cieszą oko Małgosi ![]() (12-06-2014, 10:49 PM)DecuPUG napisał(a): Przepiękna!!!!!! Też mam taki szablonik śnieżek, z empikuA ja w tuluz'ie nabyłam (jak tysiąc innych przydasi )
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
12-07-2014, 10:15 PM
Zahaczając jeszcze o nasz mikołajkowy weekend, pokazuję Wam mój prezent dla Hani naszej czyli Abask. Chciałam zrobić coś innego niż zawsze. Nazajutrz po otrzymaniu wiadomości o mojej Wylosowance, zobaczyłam w sklepie metalowy dzbanek i od razu wiedziałam, że będzie on dla Hani i na pewno nie będzie w fiolecie choć z przeznaczeniem na lawendę
![]() Najpierw go wygąbczyłam podkładem, pomalowałam na biało, potem ozdobiłam górę, dół i rączkę decoupage'owo (by nie dostać rózgi od Matki Organizatorki), a następnie wzięłam się za zaROMBiste miejce "pomiędzy": pomalowałam na niebiesko, przetarłam stearyną, znów białym akrylem, następnie poszedł w ruch papier ścierny, patyna, kropki i lakier matowy. Czegoś mi jeszcze brakowało, więc dorobiłam serduszka do szarego sznurka. Gdyby tego było mało, dodałam dedykację ![]()
12-07-2014, 10:20 PM
Pięknie wyszedł Ci ten dzbanuszek ;o))))
12-07-2014, 10:40 PM
Kwiatuszki na rączce i dolnym pasku malowane czy wydzierane i przyklejane? Dedykacja to transfer? Praca bardzo mi się podoba
.
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata
12-07-2014, 10:53 PM
DZbanuszek przeuroczy!!!!Pięknie wykonany, super połączenie kolorów, bardzo mi się podoba!!!!
12-07-2014, 10:54 PM
No i co? Zazdrościcie mi pewnie
))A tak na serio Piękny ten dzbanek i wraz z lawendą stoi na honorowym miejscu, na widoku aby wszyscy go widzieli )) Zastanawiam się czy go nie stawiać do góry nogami ( żeby wszyscy widzieli, że on specjalnie dla mnie był poczyniony i nawet Oli go zabrać nie może) ![]() Jeszcze raz pięknie dziękuję
12-07-2014, 10:57 PM
Wy nie znacie a ja znam i nawet mam tadadadam
12-07-2014, 11:12 PM
Hania czyżbyś go postawiła na oknie tym od ulicy
.
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata
12-07-2014, 11:16 PM
(12-07-2014, 10:40 PM)wiolka42 napisał(a): Kwiatuszki na rączce i dolnym pasku malowane czy wydzierane i przyklejane? Dedykacja to transfer? Praca bardzo mi się podobaWiolu, wszystkie kwiatuszki wydzierane z białej serwetki, a dedykacja to transfer + ozdoba reliefowa z inką gold. (12-07-2014, 10:54 PM)abask napisał(a): No i co? Zazdrościcie mi pewnieHaniu, tak się cieszę, że Ci się podoba Podskakuję z radości! ![]() (12-07-2014, 10:56 PM)Ataner napisał(a): Wiesz co Ci powiem DD? Grzeczna dziewczynka z Ciebie Znalazłam go w sklepie "Misz Masz" Też wcześniej takiego nie widziałam. Postanowiłam wykorzystać te romby i podkreślić ich kształt. Fajnie, że się Wam spodobały :*
| ||||
|
|