Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RE: RE: decoupage - Wiga. Dzieciowe pudełko str.101
No właśnie, przecierka, ale co z tymi kolorami...? Wiola, weź pokaż...
Odpowiedz
Reklama
Rowerowy motyw jak najbardziej! Odjechałabym, mimo iż mój własny rower byłby zazdrosny Wink Mi się podoba efekt. Może troszkę więcej lakieru na wierzch by się przydało, ale nie jestem ekspertem Wink Kompozycja dla mnie na tak!
____
"Nie tyl­ko sztu­ka i wie­dza, ale także cier­pli­wość mu­si być częścią dzieła."
- Johann Wolfgang Goethe
Odpowiedz
Dziewczyny boki są przetarte kilkoma kolorami tak żeby pasowało do motywu. Futrzak takie mazanie suchym pędzlem z niewielką ilością farby to nic trudnego Smile. Spróbuj Wink. Jeśli chodzi o lakierowanie to jest na niej kilka warstw lakieru . Nie ma co prawda efektu lustra bo tak nie potrafię Smile. Renia relief jest tapowany bielą platynową co daje fajny efekt jak patrzysz pod różnym kątem . Justynka dla Ciebie wszystko . Jak zrobię foty tych przecierek to wstawię. Dzięki wszystkim Smile.
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata Rolleyes
Odpowiedz
Ja już chwaliłam na fb, ale pochwalę i tutaj Smile Wszystko mi się podoba, i góra, i boczki, piękna kolorystyka Smile
Odpowiedz
Renia a tapowanie przez szablon jak się nazywa?
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata Rolleyes
Odpowiedz
A jaka nagroda Smile ?????
Odpowiedz
Reklama
Ło jejciu... - malowanie przez szablon..? (zrzekam się nagrody Wink)
Odpowiedz
Fajna praca. Reliefy dodają uroku zdecydowanie. Piękne, piękne Smile
Odpowiedz
A ja bym bardzo chciała zobaczyć te kolorowe przetarcia na lepszych zdjęciach Smile
Cudna...ale takich przetarć to ja nie zrobię Sad

A to tapowanie farmą przez szablon to może...relifarb? Big Grin
Odpowiedz
B-b ależ zrobisz . To jest prościutkie Smile. Marta dzięki . Justyś dlaczemu nie chcesz nagrody ?

Przetarcia wyglądają tak             . Nic nadzwyczajnego . Fotki są jakie są lepszych nie mam czym zrobić. Nie czepiać się tafli Wink.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl