Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RE: RE: decoupage - Wiga. Dzieciowe pudełko str.101
Potwierdzam. Jest cudny. Bardzo mi się podoba Smile
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
Odpowiedz
Reklama
DD , Gosia dzięki Smile. Wiesz co Gosia ja się dziwię że swego jeszcze nie stłukłam . Kilka razy juz mało brakowało .
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata Rolleyes
Odpowiedz
Bombki moje ulubione.Wiesz o tym bo podziwialam je juz na fb.Kielich zachwycajacy.Musze przejzec wpisy moze zdradzilas tajemnice jak powstal.
moja stronka: www.magdalenasmagic.com
Zapraszam
Odpowiedz
Magda dzięki Smile. U Ani Pawlak na blogu znajdziesz przepis Wink.
Rękodzieło otwiera umysł i pozwala choć na chwilę oderwać się od problemów otaczającego nas świata Rolleyes
Odpowiedz
I znowu tu jestem ;o)) Znowu przylazłam i się gapię i gapię i podziwiam i podziwiam i podziwiam
i Wioooooooooooola napisz mi jak zrobiłaś tę seksowną nóżkę????
Bo ona taka seksowna jest ;o)))
Odpowiedz
Cudny kielich a noga wymiata! Smile
Odpowiedz
Reklama
Mój prezent dla Gosi. Skoro motywem przewodnim miała być miłość to tylko te dzieci widziałam na butelce         . Z drugiej strony zrobiłam transfer        
Odpowiedz
Wiolu, bardzo mi się podoba! Bardzo Smile No i brawa za transfer Smile
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
Odpowiedz
DD już nie mam problemu z transferem . Pawlaczka to jednak super uczycielka Wink
Odpowiedz
O tak, ta serwetka i w mojej głowie jest kwintesencja miłości! Wiolka, cudna, cudniasta i przecudna buteleczka! Tylko czemu pusta..?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl