07-01-2012, 08:31 AM
Witam!
Ja ja na swój wątek wstawiłam(dawno bo dawno)kilka nowych zdjęć z pracami,to dziewczyny mi napisały...ale się naprodukowałaś!!!
O Tobie można by powiedzieć to samo,że w padłaś w wir pracy,ale ja pochwalam
.
Najbardziej podoba mi się chustecznik(ocena 6),później komplet dla pani nauczycielki(nie rozpieszczaj jej tak za bardzo
),a na końcu kolczyki.Może dlatego,że już trochę wyrosłam z takiej biżuterii.A zapomniałam o bransoletkach...te nic dodać nic ująć-przemyślane i zrobione.Fajne!!!
Ja ja na swój wątek wstawiłam(dawno bo dawno)kilka nowych zdjęć z pracami,to dziewczyny mi napisały...ale się naprodukowałaś!!!
O Tobie można by powiedzieć to samo,że w padłaś w wir pracy,ale ja pochwalam
.Najbardziej podoba mi się chustecznik(ocena 6),później komplet dla pani nauczycielki(nie rozpieszczaj jej tak za bardzo
),a na końcu kolczyki.Może dlatego,że już trochę wyrosłam z takiej biżuterii.A zapomniałam o bransoletkach...te nic dodać nic ująć-przemyślane i zrobione.Fajne!!!
Żyję kolorem

przez te upały to prawie wcale tu nie zaglądam. Dziękuję pięknie za przemiłe słowa. Ale żeby tak dosłownie nic nie robić to nie, ostatnio próbowałam coś tam stworzyć powiedzmy z cieniowaniem
nie wiem czy wyszło