03-06-2013, 10:23 AM
Zuza-musisz uzbroic się w cierpliwość i to większą niz przy decu
|
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61
|
||||
|
03-06-2013, 10:23 AM
Zuza-musisz uzbroic się w cierpliwość i to większą niz przy decu
03-06-2013, 02:06 PM
pomysł ze sznurkiem super- odgapiam mogę prawda? skrzynka fajowa
nowe miejsce http://fioletowyraj.blogspot.com
wcześniejsze prace :http://fioletowyraj.bloog.pl/
03-07-2013, 01:00 AM
Gofira-jasne, że możesz-pomysł nie zastrzeżony prawami autorskimi
Zrób fotkę co wyczarowałaś przy pomocy sznurka naszego zwykłego
03-12-2013, 09:17 PM
Piękne kawowe słoiki, a te zakrętki rewelacja
Dzięki Joasiu
Zakrętki miały być najpierw naturalne- ale kolor był wg mnie przytłaczał motyw, więc zaczęłam kombinować no i własnie taki efekt wyszedł. Cieszę się, że się podoba i służę "przepisem" na wykonanie![]() Przed zabraniem się za jajca skończyłam pewna butelczynę-jak to często ze mną bywa efekt koncowy powstał po kilku zmianach dokonanych w stosunku do pierwotnych zamysłow Do ideału jej bardzo daleko ale przecież nie wszystko zawsze jest idealne
Butelka wygląda jak ubrana w letnią, zwiewną sukienkę bez rękawów...
Lubię kreatywność, ona zawsze jest u mnie w cenie, a nie - tu naklejony motyw, tu pokrakane i już, kolejna butelka zrobiona... czyli... nudy. A u Ciebie, proszę - sukienka i to mi się bardzo podoba ![]() tylko nie bardzo mi pasuje ten jednoskładnikowiec na alabastrowym ciele butelki, wygląda jak... hmmm... celulit... psuje mi odbiór... może gdyby on był dwuskładnikowy, taki super delikatny jak na porcelanie??
03-16-2013, 11:47 AM
Butelka mi sie podoba. Zwlaszcza jej nieregularnosc przy motywie.
Guziczki kapitalnie dobrane do koloru motywu.
03-16-2013, 04:10 PM
Alez to zapiecie guzikowo-sznurkowe jest kapitalne! Jestem na tak dla kolorystyki, kropek, ale na nie dla kraka - to juz o jeden most za daleko tutaj. Calosc - bardzo, bardzo....
03-17-2013, 01:53 AM
Dla mnie też odrobinkę za dużo naraz - i krak, i kropki, i guziki, wzór i motyw... Ale wiem, że czasem największa sztuka to wiedzieć, kiedy przestać
Ogólnie ciekawa, niebanalna praca.
03-18-2013, 03:03 AM
Dzięki za ocenę i cenne uwagi
Nie dorobiłam się jeszcze dwuskładnikowca więc wybaczcie tego nudnego jednoskładnikowca.
| ||||
|
|