Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61
Muszko-dziś to im tylko pstryknełam fotkęSmile Wybiła północ-koniec szewskiego poniedziałku i mam nadzieję, że nie spełni mi sie powiedzenie-jaki poniedziałek, taki....ale nie kończę bo wtorek usłyszy Smile
Odpowiedz
Reklama
Kolorowo, owocowo, kwiatuszkowo i bardzo ładnie.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Odpowiedz
To ja zabieram pierwszą - tęsknię za prawdziwymi truskawkami, takimi słodkimi i pachnącymi....
Pozdrawiam Zuza Smile
Odpowiedz
Eleganckie. Jablkowa i ostatnia naj naj.
Odpowiedz
(04-30-2013, 10:19 AM)Shanna napisał(a): Eleganckie. Jablkowa i ostatnia naj naj.
Zuza - ja również tęsknię-najlepiej za takimi zerwanymi prosto z krzaczka-nawet z drobinkami piasku czy ziemiSmile Te zagraniczne jakoś do mnie nie przemawiają
Odpowiedz
Bardzo ładne wszystkie, a truskawkowa powoduje u mnie ślinotok Big Grin Śliczna!
Odpowiedz
Reklama
Fajnie wyglądaja te deseczeki. Te owocowe wyglądaja mega soczyście. Smile

Świat decoupage i nie tylko...
http://szafa-artystyczna.pl
Odpowiedz
A gdyby jeszcze były takie lakiery o zapachu truskawki wypelnionej po brzegi sloncem... nie tej z plastikowego pojemnika z drugiego konca swiata....
albo lakier różany... trzeba opatentowac Smile
Odpowiedz
Zawsze myślałam, że zdjęcia nie komponują się z decoupage. A tu jedna robi pudełko z kamieniami, potem widzę truskawki na desce i bardzo mi się to podoba. A ja truskawkowe serwetki zużyłam w zeszłym roku zgodnie z przeznaczeniem...
Wszystkie ładne te deseczki, choć z ostatnią dla mnie jest coś nie tak. Nie wiem sama co. Ale nie będę marudzić Wink
Pozdrawiam,
Agnieszka

http://abfdblogg.blogspot.com/
Odpowiedz
No gdybym miała taką deseczkę to i kalendarz zrywany sobie kupię ,tak więc jedną sobie porywam.Świetne,praktyczne,fajnie zrobione.Super.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl