Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61
asiek_71 widzę że dość mocno wkręciłaś się w te dinozaury.Powiem ci,ze nawet nie źle to wygląda z perspektywy małego człowiekaSmile.Pomysłowo zrobione,kolorowo,ładne wykończenie.Może nawet się zainspiruję i zrobię coś podobnego dla chrześniaka jak pozwolisz,ma w końcu dopiero tylko 6 lat.
Żyję kolorem Angel
Odpowiedz
Reklama
no i nareszcie wszystko widac, dupki tez graja, niepotrzebnie sie czepialam, wszystko ladnie skomponowane. obdarowany w siodmym niebie pewnie Smile, super komplet!
Odpowiedz
Biorąc pod uwagę jak chlupcy bywają zafascynowani dinozaurami przewiduję, ze prezent wzbudzi zachwyt. Mnie też się podoba.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Odpowiedz
Dziękuję kochane za miłe słowaSmile Muszę wybadać, czy komplecik sie spodobał 7 letniemu dżentelmenowiSmile
aniołku2206-pozwalam, co więcej będę dumna jeżeli zainspirowałamSmile
Dominiko- cieszę się, że w Twojej oceni dupki tych prehistorycznych gadów spasowały, mnie tylko żal tego dinozaura, któremu musiałam urwać głowę w pudełku na kredki-no ale cóż-jakieś straty musiały byćSmile
Odpowiedz
Co tu się dzieje... Rymowanki i prehistoryczne gady (bez dupek) Big Grin Bardzo to ładnie zrobiłaś asiek, dla chłopca to na pewno był super prezent.
Odpowiedz
Bardzo ładne prace. Obdarowany pewnie miał uśmiech od ucha do ucha. J słusznie, bo taki kolorowy komplecik może być żródłem zadowolenia i radości. Smile
Odpowiedz
Reklama
A z boku kredkowego pudelka to papier? Fajowo takie gadziny wygladajaSmile
Odpowiedz
(06-03-2013, 10:14 PM)natabus napisał(a): O matko powiało zgrozą, kompletnie nie mój klimat, no ale to nie mnie ma się podobać. Wykonanie super, gdyby tylko ta głowa uciętą nie była.

No ta głowa tez mnie zmartwiła-na szczeście to jest strona wewnętrzna i tylko na okoliczność, gdy znudzi się głowny dinozaur Smile

(06-03-2013, 11:13 PM)Shanna napisał(a): A z boku kredkowego pudelka to papier? Fajowo takie gadziny wygladajaSmile
To wszystko to są wyjęte z netu obrazki- a to z boku to było zdjęcie pewnej taśmy do wykończeń-tylko ją dopasowałam wymiarowo do wysokości pudełka, zlikwidowałam piksele dzieki nauce córci, córcia druknęła na uczelni i tym sposobem był materiał do pracySmile
Odpowiedz
Kiedyś były już u mnie deseczki pod kalendarz, ale dorobiłam ich parę więc teraz zbiorowe, deseczkowe zdjęcie Smile Poprzednio była i deseczka z truskawkami ale została "uprowadzona" zanim stanęła do zbiorowej fotki.

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
jabuszkowa i pierwsza na górze najbliżej mnie
nowe miejsce http://fioletowyraj.blogspot.com
wcześniejsze prace :http://fioletowyraj.bloog.pl/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl