Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61
[quote='jomajka12' pid='99590' dateline='1390150676']
Nie wiem Asiu co cię zaintrygowało i tym samym zaintrygowałaś mnie, co takiego intrygującego jest w moim komentarzu Huh. Sprecyzuj to pliiiz, bo nie będę spała w nocy Smile!
Co do połączenia serwetek na beżowym świeczniczku - pięknie ci to wyszło, myślałam, że to jedna serwetka.
[/quote

Smile żebyś mogła spać spokojnie to zaintrygowałaś mnie pomysłem na stworzenie kratkowo-kropkowych cudeniek do kuchni - a że mam całą pakę tych serwetek więc kto wie, czy nie wykorzystam Twojego pomysłuSmile
Odpowiedz
Reklama
Wszystkie bardzo ładne ale najbardziej podoba mi się niebieski Wink)
Kolejna szuflada pęka w szwach....
Odpowiedz
Esy floresy rządzą w naszych gustach widzę Smile
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
Odpowiedz
No, to mogę spać spokojnie.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Odpowiedz
Ja do fanklubu niebieskiego Big Grin Dla przełamania bieli na gorze pomalowałabym na niebiesko wnętrze otworów na świeczki - wtedy spod świeczek wyzierałby tylko cień koloru. Oczywiście odcień musiałby być idealnie umieszany do odcienia niebieskiego z serwetki.
Odpowiedz
Dziękuję za świecznikowe opinieSmile-nie wiem czy tylko ja tak mam, że czepiam się czasem tych swoich prac-doszukuje się w nich niedoskonałości?
Teraz przyszła pora na maki-wdzięczny motyw w mojej ocenie. Szkatułka na górze klejona po całości z doklejaniem pojedynczych maczków, żeby otoczyły całe wieko szkatułki.

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Reklama
Ja nie przepadam za maczkami . Jednak na Twoich pracach wyglądają extra - może dlatego że jest ich dużo . Zazwyczaj maki kojarzą mi się z takim pojedynczym badylkiem Wink. Nie znam tej serwetki więc nie wiem które kwiatki doklejane . Bardzo starannie to wszystko skomponowałaś . Piąteczka Smile.
Odpowiedz
O! I całkiem zgrabnie zasiała. Ładnie skomponowane, oj ładnie.
Odpowiedz
Przypuszczam, że maczki doklejałaś na krótszych bokach, bo nie widzę nic co wskazywałoby, że na dłuższych Smile. Pudełeczko śliczne, wiosenno-letnie.
Siałaś te maczki, siałaś, aż jeden do Abask doleciał Smile.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Odpowiedz
Komplet bardzo ladny. Minimalizm daje radeSmile Podoba mi sie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl