Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61
Ciekawy pomysł na ciekawą butelkę Smile
Odpowiedz
Reklama
Omatko! Graruta nie wie co powiedzieć!?!?!? Świat się kończy! Tongue

Pomysł z guzikami mnie zachwycił - koniecznie muszę to sobie zapamiętać i wykorzystać! Smile
Pozdrawiam Zuza Smile
Odpowiedz
(03-18-2013, 03:03 AM)asiek_71 napisał(a): Dzięki za ocenę i cenne uwagiSmile Nie dorobiłam się jeszcze dwuskładnikowca więc wybaczcie tego nudnego jednoskładnikowca.

A kto powiedział, że on nudny? Ja akurat nie lubię, ale jeśli jest użyty w dobry sposób, to wcale nie musi być "nudny". Na tej butelce nawet by mi pasował, gdyby nie miał takiej "konkurencji" różnych innych elementów ozdobnych Smile
Odpowiedz
ja zgadzam się z Viką sukienka super i guziki fajne
nowe miejsce http://fioletowyraj.blogspot.com
wcześniejsze prace :http://fioletowyraj.bloog.pl/
Odpowiedz
Z guziczków to jestem dumna-a na ten pomysł wpadłam zupełnie przypadkowo, znajdując słoik z mnóstwem guzików-niby potrzebnych,a zakopany w kącie szufladySmile Teraz może wreszcie doczekaja się swojego drugiego życia.
A ja mam nadzieję, że juz jutro moje jajca będą zapięte na przysłowiowy ostatni guzik, a na razie wrzucam fotkę zbiorowego suszenia po kolejnym lakierowaniuSmile

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Ilość powalająca Smile
Pięknie się zapowiadają...
Odpowiedz
Reklama
Matko jedyna, kolejna hurtowniczka Big Grin Śliczne będą!
Odpowiedz
no no widzę hurtowo, piękne!! Smile
Pozdrawiam,
Karolci
www.tworyzdusza.blogspot.com
Odpowiedz
ja juz wiem, ze dla mnie bedzie to z ostatniego zdjecia, rozyczkowe, po lewej. No piekna suszarnia, tak sobie wyobrazam, jak ktos niewtajemniczony staje w progu i oczy mu (jej) wylaza z zachwytu/zdziwienia.... bezcenne Smile
Odpowiedz
Spora kolekcja. Bardzo ladne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl