Liczba postów: 1,377
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
11-16-2014, 11:23 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-16-2014, 11:24 AM przez Merilon.)
Vika nie zgodzę się z Tobą, toż ten wieszaczek to cała nasza DeDe  lawendka jest, przepiękne cieniowania są, KOKARDKA jest, no wszystko dopracowane w najdrobniejszym calu !! Przepiękne !! no i wielki szacun za domalowanie lawendki, musiałam jeszcze raz przeczytać opis, bo nie umiałam zgadnąć kóra była domalowana a która naklejona, przepięknie Ci to idzie....ja tu widzę objawienie talentu malarskiego
Liczba postów: 86
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Malowanie pięknie Ci wyszło  Ja jestem beztalencie w tej dziedzinie, więc nawet nie próbuje. Wieszaczek super
Liczba postów: 2,248
Reputacja:
15
(11-16-2014, 11:23 AM)Merilon napisał(a): Vika nie zgodzę się z Tobą, toż ten wieszaczek to cała nasza DeDe 
No pewnie, że De-De... tylko, że ja nie o tym
Liczba postów: 2,638
Liczba wątków: 5
Reputacja:
5
(11-16-2014, 11:23 AM)Merilon napisał(a): no i wielki szacun za domalowanie lawendki, musiałam jeszcze raz przeczytać opis, bo nie umiałam zgadnąć kóra była domalowana a która naklejona Madziu
Kochane moje, lubię minimalizm, choć często kusi mnie, by jeszcze coś dodać. Wieszaków z lawendą zrobiłam już kilka i wydaje mi się, że podobne są do siebie. Pewnie dlatego, że zamawiający widzą jakiś w galerii na facebook'u i mówią "Chcę taki". Teraz tak akurat mam, że dostałam 3 zamówienia na szkatułki/herbaciarki "Chcę taką". Więc drugi raz robię makową (kwiaty na łące), lawendową (jedno z ostatnich zdjęć, popularna serwetka) oraz z różami w koszyku na ciemnym tle. Jeśli już pytałby mnie ktoś o zdanie, wolałabym robić coś czego wcześniej nie robiłam, ale cóż, klyent naszszsz pannn  Święta się zbliżają, warsztat wrze
aniau, dziękuję Ci
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
Liczba postów: 3,460
Liczba wątków: 4
Reputacja:
13
Wzięła i tak o, sobie namalowała 
Ja też uwielbiam lawendę  Wieszaczek może być też dla mnie
Liczba postów: 2,632
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Lubie lawende wiec mnie sie podoba wszystko co z nia jest.
A to ze domalowywalas....czad.
Liczba postów: 2,638
Liczba wątków: 5
Reputacja:
5
11-17-2014, 06:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-17-2014, 06:33 PM przez DecouDream.)
Haniu, Oli i Shannko, dziękuję Wam
(11-17-2014, 01:52 AM)oli napisał(a): Wieszaczek - klasyka gatunku. Piękny jest i tyle. Sama bym chciała.
A swoją drogą muszę pogrzebać w szafie, może mam jakiś szerszy i sobie machnę? Ale chyba nie mam. Wieszaków ze trzysta, ale wąskie, albo takie stare, że żal dotykać czymkolwiek. I ja się kiedyś brałam za te z szafy własnej. Popełniłam jeden, Mężu korzysta, ale nie wygląda on artystycznie, brakuje mu tego płynnego kształtu
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
Liczba postów: 2,115
Reputacja:
7
Tak, te użytkowe-szafowe maja mało powierzchni dekupażowej 
Tej jest artystyczny i użytkowy. Tak sobie myślę, że to właśnie styl sam w sobie DeDowski jak już wspomniano.
Liczba postów: 905
Reputacja:
4
Śliczny wieszaczek, elegancki, aż żal go będzie zakrywać jakimiś ubraniami :-)
Liczba postów: 2,115
Reputacja:
7
(11-17-2014, 11:34 PM)apawlaczka napisał(a): Śliczny wieszaczek, elegancki, aż żal go będzie zakrywać jakimiś ubraniami :-) No chyba, że na futro z szynszyli
|