02-22-2013, 11:56 PM
Takiego jeszcze nie widzialam. Cudny on. A kolory...przepiekne
|
Decu każdy może -prezent dla Lady Słonko :)
|
||||
|
02-22-2013, 11:56 PM
Takiego jeszcze nie widzialam. Cudny on. A kolory...przepiekne
02-23-2013, 12:23 AM
Konik wygląda jak żywy
-kolorki sliczne i dołączam do grona zachwycających się tym, jak machasz pędzlem ))
Oj dziewczyny, z takiej małej rzeczy potraficie mi zrobić taką ogromną frajdę
Po takich miłych komentarzach mam ochotę zrobić całą ławicę ![]() Malola masz rację, chyba to raczej klaczka morska wyszła Nie wiem czemu, ale poczułam, że musi mieć takie długie rzęsy... ![]() Ataner, te sklejki są z drewnianej doliny http://www.drewnianadolina.pl/zakladka-d...-5067.html. Mam jeszcze jakieś jaszczurki. One są wielkości zakładkowej. Ale na magnesy się nadają bez problemu. Gofi, nie wiedziałam, że widziałaś lajk-onika ![]() Bardzo mi dużą sprawiłyście przyjemność na dobranoc ![]() A co do machania pędzlem, to tu nie ma żadnej filozofii - klasyczne ciapanie Chociaż tu raczej mazanie może. Bejce na podkładzie akrylowym to jest moje ostatnie odkrycie, fantastyczna zabawa i piękne efekty. Bejca się rozlewa, mieszają się kolory, szybciutko to wysycha. Tylko zazwyczaj trzeba połozyć kilka razy, żeby kolory zyskały intensywność. A jeszcze można np. wziąć i zrobić kleksy z innego koloru, odczekać aż podeschną i zetrzeć suchą chusteczką, zostają jakieś kółka, plamy, no cuda
02-23-2013, 02:12 PM
no jak to nie toć on na fb jest prawda?
nowe miejsce http://fioletowyraj.blogspot.com
wcześniejsze prace :http://fioletowyraj.bloog.pl/
02-23-2013, 07:39 PM
02-23-2013, 10:36 PM
Aga, a ja moge sobie takiego w turkusach tez sprawic... ????
i potem go na zlotym pudelku na gore dam, moge? to bedzie odgapianie po calosci, no wiem, ale tak mi pod powiekami ten ksztalt przecudny, i ten kolor zostal. Bez rzes zrobie, promise
02-23-2013, 11:22 PM
Konik uroczy ale ja i tak do tej pory zachwycam się świecznikiem
02-24-2013, 01:19 AM
Dominika, jeśli Ty coś ode mnie podpatrzysz, to będzie dla mnie zaszczyt
Bierz co chcesz, z rzęsami lub bez!Makowa, lejesz miód na me serce ![]() Wrzucam dziś jeszcze kolczyki, w których decou nie ma ani krzty, no ale wątku biżuteryjnego nie mam i na razie nie chce mi się zakładać ![]() W każdym razie wykorzystałam podobna technikę jak na koniku, czyli bejce na akrylu, z tym, że tu jeszcze była pasta strukturalna i to już w ogóle jest czad, bo bejca robi kolorowe jeziorka, a jak się to wszystko psiknie lakierem akrylowym w sprayu to zaczyna wyglądać naprawdę fajnie. Plus parę koralików, bigle i kolczyki jak ta lala. Na rewersie nie ma struktury, tylko bejcowa pseudoakwarela.
02-24-2013, 01:22 AM
no toz to jest przeswietne, te jeziorka z pasty, tez kombinacje alpejskie poczyniasz
, musze wyprobowac koniecznie. ps. szukalam konika, ale juz wyszedl
02-24-2013, 01:35 AM
Na drewnianej dolinie jest jako dostępny?... Niestety nie mam więcej, bo bym Ci wysłała. Mam tylko dwie jaszczurki i kameleona
Jak nie znajdziesz to nic się nie martw, kupię Ci i wyślę jak będą dostępne.
| ||||
|
|