Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61
I rymy i dinozaury fajne Smile
Odpowiedz
Reklama
Dziękuję za opinieSmile
abfd- wrócę z mojej wsi i wrzucę większe zdjęcie
Dominiko-te dinki z urwanymi dupkami już były-szukałam w necie zdjęć z dinkami w zbliżonej kolorystyce na ten przybornik i jakoś te mi najbardziej spasowały. Mam nadzieję że ów 7 latek będzie zadowolony z prezentuSmile
Odpowiedz
Rymy macie kapitalne. Ze tez Wam sie tak wszystko ukladaTongue
Odpowiedz
Prehistoria to zdecydowanie nie moje klimaty,ale podziwiam za pomysłowość sensowne zastosowanie wzoru.Dla mnie najlepsza zakładka do książki.
Żyję kolorem Angel
Odpowiedz
na pewno bedzie Smile, a ze plec taka, a nie inna, to detalu bezdupkowego nawet nie zauwazy Smile
Odpowiedz
Dominiko-jakby to był przybornik dla dorosłego faceta i z kobiecym motywem to urwanie dupki nie byłoby mile widzianeSmile hehe jednak mali chłopcy są mniej wymagający.
Shanna- czasem łatwo się rymuje
jak się pisze, co sie czujeSmile
Odpowiedz
Reklama
i tu trafilas w sedno, wlasciwie wtedy mozna by sobie glowy darowac .... Smile
Odpowiedz
(06-01-2013, 10:44 PM)craftingbydominique napisał(a): i tu trafilas w sedno, wlasciwie wtedy mozna by sobie glowy darowac .... Smile

dokładnie tak jestSmile)))
Odpowiedz
no jaszczury super i jak fajowo zrobione - mnie oczywiście naj podoba się zakładka bo takie dinki na tle zachodu słońca no no
a ja z gadów póki co wyleczona na dłuuuuugie lata
nowe miejsce http://fioletowyraj.blogspot.com
wcześniejsze prace :http://fioletowyraj.bloog.pl/
Odpowiedz
Dinozaury solo i z blizszej perspektywySmile część I

Dinozaury solo i z blizszej perspektywy część II

pudełko na kredki ma pokrywkę dwustronnie ozdobioną-jakby maluchowi sie znudził 1. obrazek ma drugą stronę-niestety 1 dinozaur stracił głowę bo musiałam wyciac otwór do otwieraniaSad

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl